/Откъде мога да взема кредит до заплата?
онлайн кредит

Откъде мога да взема кредит до заплата?

Да се осигурят финансови средства до датата на заплатата все по-често става основна причина за теглене на кредит до заплата. Този иновативен кредитен продукт, предлаган от небанкови финансови институции, набира все по-голяма популярност в наши дни.

За предимствата на бързите кредити навярно сте чували, но днес ще фокусираме вниманието ви конкретно върху предлаганите кредити до заплата, предназначението им и и условията по усвояването им.

Бърз кредит до заплата – за какво може да ми бъде полезен?

В условия на нарастваща инфлация и икономически сътресения за все повече домакинства в България става трудно да покриват разходите си от заплата до заплата. Уви, всички такива няма как да бъдат предвидени, тъй като някои от тях възникват внезапно – поправка на колата, разходи за лечение, смяна на домакински електроуред и какво ли още не. Много хора изпитват затруднения да покриват дори ежедневните си разходи за храна например.

В тези и ред други неприятни ситуации, в които би могъл да попадне човек, се налага да прибегнете до допълнителна финансова подкрепа. Бърз заем до заплата е една от полезните услуги, от които бихте могли да се възползвате. Предимствата на този кредитен продукт са няколко и предстои да ги разгледаме в следващите редове.

Кредити до заплата – какви суми мога да изтегля?

Характерното за кредитите до заплата е, че се предоставят в малки размери за кратки срокове. По този начин те гарантират своето удобство за клиента. Сумите, които бихте могли да изтеглите, са от 100 до над 500 лева, а срокът за връщане обикновено е до месец от датата на усвояването му.

Идеята е, че с осигуряването на нужната ви сума можете да покриете разходите си до датата на заплатата, а когато тя бъде налична, да покриете заема си. Няма друг достъпен финансов инструмент на пазара, който да предложи такова удобство и гъвкавост за клиентите си.

Как се взема бърз кредит до заплата?

Като цяло, кредитите, предоставяни от фирми за бързи пари, се получават изключително лесно. Възможностите за онлайн кандидатстване, които предоставят почти всички компании в сектора, допълнително улесняват процеса.

За да вземете бърз кредит до заплата, е важно да изберете кредитен партньор. Запознайте се с условията, които той предлага и изберете тези, които са най-изгодни за вас. След като сте наясно на кого ще се доверите, посетете уебсайта на избраната компания. Оглеждайте се за бутон “кандидатствай”, той обикновено е позициониран така, че да е първото нещо, което ще забележите на сайта.

След като влезете в секцията “кандидатствай” ще ви се отвори кратък формуляр, който следва да попълните. Избирате сумата за кандидатстване и срокът за погасяване, а интегрираният в системата кредитен калкулатор автоматично изчислява каква ще е сумата за връщане, включвайки лихви и такси (ако са приложими). Тук въвеждате личната си информация, която се съдържа в личната ви карта. Нужно е да посочите актуален имейл и телефонен номер.

След одобрение парите могат да ви бъдат преведени по банкова сметка (ако сте посочили този метод на получаване), каса на Изипей или удобен за вас физически офис на кредитора, ако същият има такива.