/Изберете интересен и забавен подарък за първокласник
подарък за първокласник

Изберете интересен и забавен подарък за първокласник

Наближава първият учебен ден. Той е трепетен миг и за първокласниците, и за техните родители, и за близките. За да го направите още по-незабравим, можете да изберете подарък за първокласник, с който да зарадвате своето дете или детето на близки роднини или приятели. Затова тази статия ще разгледа някои от най-добрите подаръци за първия учебен ден. Да започваме…

Дрехи

Чудесен подарък за първия учебен ден се оказват дрехите. Те могат да осигурят на детето нещо ново, което да носи, на което да се радва и с което да се чувства удобно, сигурно и комфортно. Съответно, съществуват множество разновидности дрехи, които можете да изберете, а се съобразете също дали в училището има определена униформа.

Флаш карти, мемори карти и забавни игри

Една отлична изненада за първокласник биха били флаш картите, мемори картите и забавните игри, които идват под най-различни форми. Те могат да помогнат на детето да научи важни неща – например, азбуката, математика, основите на някои науки – и да се забавлява. С тях дните могат да са изпълнени с учене под формата на игра, което допада на децата и им позволява да се справят по-добре в училище.

Раница

Естествено, раницата винаги е отлично решение. Само, ако не сте родителите на детето, проверете дали те вече не са му купили. Но, ако детето все още няма раница, то със сигурност ще се зарадва на забавна, весела и шарена такава, която да разнообразни дните в училище.

Аксесоари за раницата

Разбира се, ако детето вече има раница, винаги можете да вземете аксесоар за нея. Има множество такива – както практични, които се слагат вътре в нея, например, несесер, така и забавни, които се прикачат отвън, за да направят раницата по-интересна за детето.

Дневник

Друг чудесен вариант за подарък за първия учебен е дневникът. Той може да послужи на детето да записва мислите, които му хрумват, чувствата, които го вълнуват, и много преживявания, които иска да запомни. Сега е страхотен момент да започне да си води дневник, който може да дойде под множество форми, включително някои с дизайн с любими герои, книжки, анимации и т.н.

Портмоне

Освен това първокласниците ще имат нужда и от портмоне, в което да държат паричките за храна и вкусотийки, които родителите са им дали. Така че портмонето винаги е удачен избор, когато трябва да изненадате бъдещ първокласник, като – отново – уверете се, че все още няма такова.

Календар

Календар с любимите анимационни герои, с главния герой от обичан филм, със забавни мотиви или други подобни е страхотно решение за подарък. С него детето ще може да проследява изминалите дни училище и да следи кога наближават празниците и ваканциите. Кой ученик не обича да брои дните до ваканция? Е, затова календарът ще е отличен избор.