/Оригинални идеи за подарък за мъже
ваучер за подарък

Оригинални идеи за подарък за мъже

Изборът на оригинален подарък за мъж е един от най-трудните за всеки, попаднал в ситуация, в която следва да осигури такъв, независимо от повода. В наши дни да направиш уникален подарък е наистина трудна задача, тъй като на хората около нас рядко им липсва нещо материално.

Ето защо на помощ идват ваучерите за изживяване. Тук ви представяме няколко интересни идеи за направата на екстремен подарък, достъпен с ваучер за подарък, който бихте могли да закупите изцяло онлайн.

Преди да продължим обаче, си струва да уточним, че този тип ваучери идват в красива подаръчна опаковка и са със срок на валидност до една календарна година от датата на покупката. Вие можете да изберете стойността на ваучера, а получателят му, от своя страна, сам да посочи приключението, от което би искал да се възползва. Това е изключително практичен начин да направите оригинален подарък.

Струва си да споменем накратко и едни от най-атрактивните занимания, от които биха могли да се възползват получателите на ваучери за екстремен подарък. Да започваме!

Ваучер за рафтинг

Рафтинг сезонът вече е открит и очаква с нетърпение любителите бурната река. С покупката на подаръчен ваучер за рафтинг спускане ще осигурите екстремно изживяване на своя съпруг, брат, баща и т.н., който е почитател на такъв тип дейности. Това приключението е изключително приятно изживяване за почитателите на екстремни спортове. Може да се практикува както от опитни професионалисти (самостоятелно), така и от напълно нови в сферата на рафтинга – в този случай груповото спускане е най-доброто решение.

Скок с бънджи

Мъжете обичат приключенията и много от тях не биха се замислили да скочат с глава надолу към пропастта. Дори и мисълта за подобно действие да ви кара да настръхвате, ако мъжът, за когото търсите подарък, си пада по този тип екстремни изживявания, то ваучер за подарък скок с бънджи определено е най-доброто, което бихте могли да му подарите. Скоковете с бънджи, предлагани и реализирани от специализирани фирми, са напълно безопасни. Ваучерите за скок с бънджи се предлагат на достъпни цени, което ги прави идеален подарък за всеки любител на екстремните изживявания.

Полет с парапланер

Да полети в небесната шир е едно от най-атрактивните преживявания, на които би могъл да се наслади човек. Е, ваучер за подарък полет с парапланер може да предложи това невероятно изживяване на любим за вас човек. Парапланерите достигат височина на летене до около 1500 м – височина, която е способна да разкрие едни от най-красивите природни гледки. Полетът с парапланер е занимание, което с умерената си доза от адреналин и спокойствие във въздуха гарантира едно неповторимо изживяване.

Скок с парашут

Ако някога сте се чудили какво е чувството да скочиш от самолет с парашут, вече имате възможността да изпитате това чувство с подаръчен ваучер. Парашутните скокове могат да бъдат изпълнявани от двама – става въпрос за т.нар. тандемни скокове с парашут, което ги прави отлични за двойки, приятели и семейства. На подобен екстремен подарък би се зарадвал всеки представител на силния пол, тъй като повечето мъже са почитатели на силните усещания и с радост биха се впуснали в подобно споделено приключение.