/Луксозни дамски, мъжки и унисекс парфюми от Zag Zodiak
zag zodiak

Луксозни дамски, мъжки и унисекс парфюми от Zag Zodiak

Качественият и луксозен аромат е невероятно допълнение към всеки тоалет. Той може да се превърне в наша запазена марка. Доказано е, че ароматите са свързани със спомени. Колкото по-приятно ухае вашият парфюм, толкова по-дълготрайни спомени ще остави у всеки, с когото се срещнете. Намирането му, обаче, понякога може да ви затрудни. Да, във всеки супермаркет се продават миниатюрни парфюмчета по пет лева, които, обаче, нямат кой знае какви качества. Ако търсите луксозен парфюм, който да се характеризира с дълготрайност, съвършен аромат и високо качество, то Zag Zodiak идва на помощ.

Дамски парфюми са един от елементите, с които всяка дама подчертава тоалета си. Те са едва ли не задължително допълнение за всяка ситуация, за разнообразни поводи, като се нагажда според тях. Тежките вечерни парфюми или нежните дневни такива – можете да намерите всичко тук.

Луксозната селекция е страхотно място да намерите следващия си най-любим аромат

Не са пропуснати, обаче, мъжки парфюми за всеки джентълмен, който знае колко важен е ароматът. Тук, разбира се, са включени типично мъжки нотки, включително мускусни и редица други. Те дават онази силна аура, която всеки господин желае да носи със себе си, където и да отиде, като при това осигуряват силен и траен аромат. Да, той определено ще остане в помещението, дълго след като вие сте си тръгнали от него.

Разбира се, за онези, които искат нещо по-универсално, тук ще срещнете и унисекс парфюми. Не всяка дама обича типично женските нюанси и не всеки мъж харесва типично мъжките аромати. Понякога искаме нещо, което да не акцентира толкова върху пола ни, а по-скоро върху тоалета и повода. Затова в тази луксозна колекция са добавени и подобни изкушения, които да зарадват всеки сред аудиторията.

Zag Zodiak се слави със своите традиционни парфюми, изработвани по дългогодишна френска традиция, като улавя есенциите в съвършена комбинация и създава дълготрайни и запомнящи се аромати. С неговата луксозна колекция всеки сред аудиторията може да се сдобие с аромат, в който да се влюби. Определено дълготрайни нюанси, които ще се носят след вас, където и да отидете, и които могат да се съобразят със сезона, повода, пола и дори тоалета.

Цветни пролетни аромати, нежни летни, акцентирани есенни, дълбоки зимни – всичко присъства в колекцията

Мъжки, унисекс и дамски парфюм, има по нещо за всеки. Брандът осигурява невероятно разнообразие, което можете да закупите за себе си, но което е също толкова подходящо и като подарък. Той е оригинален и изискан, търси винаги най-доброто в жанра и използва доказани есенции с неизменно отлични резултати.

Съставките, които използват, са доказали се в световен мащаб и следват най-съвременните международни тенденции. Интензитет и дълготрайност, мекота и нежност, нюансираност и акцентиране – те присъстват обилно в продуктовата колекция.

Zag Zodiak е българска компания, която работи на пазара над 20 години и с този дългогодишен опит е придобила знанията и уменията да се адаптира към желанията и настроенията на клиентите си. Продуктите, които предоставя в каталога си, са със сертификат за качество и безопасност, а производственият процес се провежда в най-невероятно ароматното място в страната – Розовата долина.