/Апарати за кръвно Сендо – бързо, точно и удобно измерване на кръвното налягане
апарати за кръвно налягане

Апарати за кръвно Сендо – бързо, точно и удобно измерване на кръвното налягане

Контролът и проследяването на кръвното налягане е от особено значение не само за хипертониците, но и за всеки, който иска да бъде добре информиран за състоянието на сърдечно-съдовата си система. За да се прави това в домашни условия ежедневно, най-подходящи са електронните апарати. С дигитален уред можем да измерим за секунди кръвното си налягане.

Сред различните марки апарати с особена прецизност и точност при измерването се отличава доказалата се на българския пазар японска марка Сендо.

На какво дължи популярността си марката?

За да се създадат надеждни апарати за кръвно, преди всичко традициите са определящи. Японските инженери проектират и развиват 40 г. технологията на своите апарати. В резултат те придобиват предимства, които са отличителни за марката – бързина, безупречна точност, лесна употреба и дългогодишна надеждност.

Заради тези свои преимущества и 5-годишната гаранция на електронните компоненти и 2 г. за гумените и др. части, апарати за кръвно Сендо са предпочитан избор във всяка онлайн аптека.

апарати за кръвно сендо аптека
Съвременните апарати за кръвно Сендо са качествена медицинска техника и могат да бъдат закупени от почти всяка една аптека.

Какви характеристики притежават апарати за кръвно Sendo?

Апаратите на японския бранд Sendo са подходящи за хора от различни възрастови групи да измерят кръвното си налягане и пулса. Когато са предназначени за бицепса, обиколката на хипоалергенния им маншет обикновено е 22-32 см. Осигуряват удобство на ползване и имат ергономичен дизайн.

Точност и прецизност на резултата

След измерване Сендо показва ясно на дисплея си какви са двете граници на кръвното ви налягане, а също и пулса.

Друга информация, която ще ви е полезна, е и отчетената аритмия, която ще видите на екрана и ще получите със сигнал.

Върху точността на резултата оказва влияние и запазването на покой при измерване и правилното боравене с маншета. Апаратът реагира с индикаторите си за грешка, ако регистрира движение или неправилно поставен маншет.

Иновативна HIRA технология

Технологията анализира с каква честота е аритмичният пулс. Когато засече резултата, апаратът веднага запаметява данните. При натрупване на 7 записа, функцията анализира следващите резултати и определя с каква степен е аритмичността спрямо скалата от предварително зададени 4 нива. Следва подаване на съобщение към дисплея на апарата.

Лесна употреба

За да се измери кръвното налягане, след като се застане в покой и се затегне правилно поставеният маншет, не е нужно нищо повече, освен натискане на бутона. След по-малко от минута ще узнаете какви са стойностите на кръвното ви налягане, какъв е вашият сърдечен пулс и дали имате аритмия.

Дълъг период на експлоатация

Снабдявайки се с апарат Сендо, ще бъдете сигурни, че с японската технология не само измерването ви ще бъде прецизно, но и ще можете дълго да използвате уреда. Гарант за правилното му функциониране е Европейското дружество по хипертония. При закупуване на апарата от съответната онлайн или друга аптека ще получите гаранция от 5 г.

Съвременен дизайн и високо качество

Всички модели апарати за кръвно Sendo са изработени от материали, които са природосъобразни и с високо качество. Кутията за съхранение е с максимална здравина, а хипоалергенният маншет не води до зачервяване или раздразнение на кожата.

Sendo са апарати, отличаващи се с ергономичен и стилен дизайн, а в комбинация с перфектните им характеристики, те се превръщат в модерни продукти, изцяло съобразени с нуждата от здравословна грижа на съвременния човек.